Föreningslokalen

Bokning av föreningslokalen sker  genom: foreningslokal@gbghus21.se


OBS! Reglerna nedan gäller från och med 1 januari 2016.


Så här fungerar uthyrning av föreningslokalen


Föreningslokalen hyrs främst ut till medlemmar i vår bostadsrättsförening men i mån av tillgänglighet så finns möjligheter för andra att hyra lokalen.

Hyrestagarna är ansvariga mot bostadsrättsföreningen att lokalen lämnas i städat och iordningställt skick.


Uthyrningstiden är i normalfallet ett dygn och startar och slutar kl 12.00. Det innebär att lokalen skall vara städad och nyckeln tillbakalämnad senast kl 12.00 dagen efter uthyrningen påbörjades. För andra uthyrningstider görs överenskommelse med den som ansvarar för uthyrningen av lokalen.


Pris: 800 kr per dygn fr o m 1: a Mars 2021

Icke medlem i föreningen: 3 000 kr


För medlemmar debiteras uthyrningsavgiften tillsammans med månadsavgiften till föreningen på de ordinarie fakturor som skickas ut var tredje månad. Således kan det förekomma

en viss eftersläpning av uthyrningsavgiften. För ickemedlemmar erläggs avgiften kontant i samband med uthyrningstillfället.


Var rädd om föreningslokalen! Skulle något gå sönder, berätta detta för den som ansvarar för uthyrningen. Skulle hyrestagaren orsaka skadegörelse eller inte städa efter sig kan hyrestagaren bli ersättningsskyldig. I sådana fall kommer även denna ersättning att debiteras tillsammans med ordinarie avgiftsfakturering. För checklista vid städning se pdf dokument nedan.


Lokalen består av två rum samt ett kök. De två rummen visas på bilderna nedan och det ena består av en öppen yta för att duka upp med bord och stolar, medan det andra mindre  rummet har en soffgrupp med soffbord. I lokalen finns bord och stolar för ungefär 30 personer samt en separat soffgrupp med soffbord. Det finns också ett kök med normalstor spis och ugn, mikrovågsugn, två kaffebryggare och diskmaskin. Köket är också utrustat med koppar, fat och bestick för ungefär 30 personer. För en detaljerad utrustningslista se pdf-filen nedan.


Max 70 personer får vistas i lokalen samtidigt och det är inte tillåtet att övernatta av brandsäkerhetsskäl. Eftersom lokalen inte är mer ljudisolerad än en vanlig lägenhet gäller att samma hänsyn skall visas mot övriga boende som i våra lägenheter efter kl 22.


I lokalen råder rökförbud. Eventuell rökning sker vid bänkarna strax utanför lokalen, detta för att visa hänsyn till boende intill lokalen.


Med vänliga hälsningar

 

Styrelsen


Klicka här för att komma till bokningskalendernInventarielista (pdf)


Checklista för städning (pdf)


Uthyrningsregler (pdf)


Bilder på föreningslokalen