Föreningslokalen

Bokning av föreningslokalen sker  genom: foreningslokal@gbghus21.se


OBS! Reglerna nedan gäller från och med 1 januari 2016.


Så här fungerar uthyrning av föreningslokalen


Föreningslokalen hyrs främst ut till medlemmar i vår bostadsrättsförening men i mån av tillgänglighet så finns möjligheter för andra att hyra lokalen.

Hyrestagarna är ansvariga mot bostadsrättsföreningen att lokalen lämnas i städat och iordningställt skick.


Uthyrningstiden: 08.00-24.00. Det innebär att lokalen skall vara städad och nyckeln tillbakalämnad senast 08.00 dagen efter uthyrningen.


Pris:1000 kr per dag fr o m 1: a jan. 2023

Icke medlem i föreningen: 3 000 kr


För medlemmar debiteras uthyrningsavgiften tillsammans med månadsavgiften till föreningen på de ordinarie fakturor som skickas ut till medlemmar. Således kan det förekomma en viss eftersläpning av uthyrningsavgiften. För ickemedlemmar erläggs avgiften via faktura.


Var rädd om föreningslokalen! Skulle något gå sönder, berätta detta för den som ansvarar för uthyrningen. Skulle hyrestagaren orsaka skadegörelse eller inte städa efter sig kan hyrestagaren bli ersättningsskyldig. I sådana fall kommer även denna ersättning att debiteras tillsammans med ordinarie avgiftsfakturering. För checklista vid städning se pdf dokument nedan.


Lokalen består av två rum samt ett kök. De två rummen visas på bilderna nedan och det ena består av en öppen yta för att duka upp med bord och stolar, medan det andra mindre  rummet har en soffgrupp med soffbord. I lokalen finns bord och stolar för ungefär 40 personer samt en separat soffgrupp med soffbord. Ett kök med normalstor spis och ugn, mikrovågsugn, två kaffebryggare och diskmaskin. Köket är också utrustat med koppar, fat och bestick för ungefär 40 personer. För en detaljerad utrustningslista se pdf-filen nedan.


Max 50 personer får vistas i lokalen samtidigt och det är inte tillåtet att övernatta av brandsäkerhetsskäl. Eftersom lokalen inte är mer ljudisolerad än en vanlig lägenhet gäller att samma hänsyn skall visas mot övriga boende som i våra lägenheter efter kl 22.


I lokalen råder rökförbud. Eventuell rökning sker vid bänkarna strax utanför lokalen, detta för att visa hänsyn till boende intill lokalen.


Med vänliga hälsningar

 

Styrelsen


Klicka här för att komma till bokningskalendern



Inventarielista (pdf)


Checklista för städning (pdf)


Uthyrningsregler (pdf)


Bilder på föreningslokalen