Maj och juni 2015

Informationsblad maj/juni 2015


Fotogalleriet

En bild säger mer än tusen ord!

Hemsidan är i ett stort behov av en uppdatering av bilder som på ett positivt sätt framhäver vår fina förening. Om ni har några bilder som ni vill dela med er av så skicka dessa till foto@gbghus21.se så att föreningens fotoansvarige, Victor kan publicera dessa i vårt galleri och på hemsidan.


Trädgårdsskötsel

Med anledning av att fönster- och dräneringsprojekten fortfarande ansvarar för att återställa de gräsytor med mera som de använt, skall våra fastighetsskötare inte klippa dessa. Det kommer att ta lite tid innan allt är återställt. Styrelsen ber om er förståelse.


Grannsamverkan

I fortsättningen kommer alla ni som anmält intresse för vår GRANNSAMVERKAN att varje fredag få en sammanfattning  från vår kontaktman i polisen Johan Anderman  om det aktuella säkerhetsläget i vårt närområde. Hör gärna av er direkt till honom om ni uppmärksammar något som ni tror kan vara av intresse för allas vår säkerhet.


Den 4 juni var Johan här hos oss i föreningslokalen och redogjorde för hur grannsamverkan fungerar och hur han själv hjälper till med råd och dåd för att få grannsamverkan att fungera på bästa sätt.  Johan gav också många exempel på genomförda brott och hur man bör tänka och förbereda sig för att undvika att bli drabbad av t ex ficktjuvar, bostads inbrott etc.


Alla som anmält sitt intresse kunde tyvärr inte delta i mötet den 4 juni men förhoppningsvis kan fler delta i det praktiska samarbetet. För att kunna organisera oss vore det bra om ni som är intresserade, förutom namn, kunde skicka in uppgift om viken trappuppgång ni bor i och ert telefonnummer till grannsamverkan@gbghus21.se


Avgående styrelseledamot

Med anledning av att Per Lindblom har flyttat från föreningen har han också avgått som ledamot i styrelsen. Ny ledamot är Martin Johansson, tidigare ersättare. Styrelsen vill tacka Per för sitt stora engagemang genom åren och önskar honom lycka till i framtiden!

 

Med vänlig hälsning

 

Styrelsen

www.gbghus21.se